Nu Ook LED Spotjes Met Gezellig Sfeervol Licht Voor In De Tuin

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Een misverstand dat je vaak hoort, is dat LED verlichting ongezellig koud licht geeft. Deze bevinding is echter achterhaald. Het klopt dat je jaren geleden LED spotjes kocht en dat dan achteraf de kleur van het licht of de hoeveelheid van het licht erg tegenviel. De LED inbouwspots gaven een koud wit/blauw licht en de opbrengst was lang niet vergelijkbaar met de hoeveelheid welke door de fabrikant beloofd werd op de verpakking.

Niet alleen in huis kiezen we steeds vaker voor inbouwspots LED. We kiezen ook buiten voor LED spots. Met LED spotjes heb je minder lampjes nodig om het pad in de tuin mooi te verlichten. Je bespaart hiermee op het aantal stroompunten en lampen. Dit is makkelijk als je een nieuwe tuin gaat aanleggen. Een ander voordeel is dat je door te kiezen voor LED spots in je achtertuin tot wel 75% op je kosten voor stroom kunt besparen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je tuin te verlichten met LED spotjes.

De nieuwe LED inbouw spots met warm wit licht en een goede lichtopbrengst voor buiten worden nu steeds meer gebruikt in buitenlampen. Dit zorgt ervoor dat jouw buitenlamp niet alleen sfeervol licht geeft, maar daarnaast heb je ook een zeer laag energieverbruik en de lampjes hebben een lange levensduur van 20 tot wel 25 jaar. Deze twee positieve eigenschappen van LED inbouw spots zijn bij de nieuwste LED inbouwspots uiteraard behouden gebleven. De LED’s kunnen al in een buitenlamp ingebouwd zijn.

Maar ook aparte LED spots zijn tegenwoordig voorzien van sfeervol warmwit licht. Kortom, het is nu een perfect moment om jouw buitenverlichting eens kritisch te beoordelen en eventueel over te stappen op inbouw spots LED. Op onze website vind je meer informatie over LED spots voor buiten. Een aantal modellen LED spotjes staan al voor je klaar in onze webshop. Bij ons kun je terecht voor een goed advies met een kostenberekening, die is aangepast aan jouw situatie.


Onderhoud

Het materiaal waarvan LED inbouwspots tegenwoordig gemaakt worden, vraagt niet zo veel onderhoud. De poedercoating is bij de LED spotjes is uitstekend en sterke materialen zoals cortenstaal, zink en RVS hebben eigenlijk geen onderhoud nodig. Toch adviseren wij je om twee keer per jaar jouw buitenverlichting even na te lopen en wat onderhoud te plegen. Dit voorkomt niet alleen kortsluiting en problemen, het verlengt ook de levensduur van LED spots aanzienlijk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*